Uutiset

Four Reasons Professional – puhdasta premiumia, sinulle ja hiuksillesi

20.3.2019, Marika

Me Four Reasonsilla uskomme siihen, että jokainen on kauneimmillaan omana aitona itsenään. Haluamme monipuolistaa kauneuden käsitettä, saada ihmiset tuntemaan itsensä kauniiksi. Siinä on brändimme ja tuotteidemme ydin. Haluamme kannustaa kaikkia näkemään omat, uniikit hyvät puolensa ja muistuttaa, että kauneutta on monenlaista, eikä se mahdu yhteen muottiin.

Tänä keväänä lanseeraamme uuden hiustenhoito- ja muotoilutuotesarjan, Four Reasons Professional. Uskomme, että yhteistyössä hiusalan ammattilaisten kanssa voimme luoda ihmisille päivittäisiä hyvän itsetunnon kokemuksia. Siitä syntyi ajatus uudesta sarjasta, joka tekee hyvistä hiuspäivistä mahtavia ja huonoistakin hiuspäivistä parempia. Four Reasons Professional on pian täällä.

Four Reasons Professional – tätä kaikkea se on

Tunnet itsesi ja tiedät, mistä pidät. Näytät vahvuutesi ja uskallat olla aidosti oma itsesi. Loimme Four Reasons Professional -hiustuotesarjan sinulle, koska ansaitset jotain ainutlaatuisen ihanaa.

#1 Korkealaatuinen kampaamosarja

Four Reasons Professional -tuotteet on kehitetty hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin ja valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista ympäristöä kunnioittaen. Tuotteiden toimivuus on testattu tuotekehitysvaiheessa oikeilla ihmisillä yhteistyössä hiusalan ammattilaisten kanssa. Professional-tuotteet löydät kampaamoista kautta maan.

#2 Ylellinen tuoksu ja koostumus

Four Reasons Professional -tuotteiden tuoksut ja koostumukset tekevät hiustenhoidosta hemmottelevan hyvän olon hetken. Ne tuovat pienen luksuselämyksen arjen keskelle tai viimeistelevät juhlatunnelman. Sopivat tuotteet on helppo valita hiustyypin, toiveiden ja tarpeiden mukaan. Kotisivuiltamme löydät pian vinkkivideoita Professional-tuotteiden käyttöön.

#3 Eettinen ja ekologinen valinta

Four Reasons Professional -tuotesarja heijastaa arvomaailmaamme – tuotteiden ja niiden valmistuksen eettisyys ja ekologisuus on meille tärkeää. Four Reasons Professional -tuotteet on valmistettu 100 % vegaanisista raaka-aineista. Pakkausmateriaaleiksi on valittu mm. kierrätysmuovia ja sokeriruokopohjaista biomuovia. Tuotteiden hiilijalanjälki on pyritty minimoimaan valmistamalla tuotteet lähellä; pesu- ja hoitotuotteet valmistetaan Suomessa ja muotoilutuotteet Euroopassa.

#4 Tasokkaat lopputulokset kotona

Four Reasons Professional on nimensä mukaisesti ammattilainen hiusten hoidossa ja muotoilussa. Tuotteet tuovat hiustesi parhaat puolet esiin joka päivä – saat tasokkaan ja tyylikkään lopputuloksen kotona vaivattomasti ja nopeasti. Omalta itseltään näyttäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Shampoot & hoitoaineet

Huippulaadukkaat Four Reasons Professional -hiustenhoitotuotteet hoitavat hiuksia ammattilaistyyliin. Tuotteiden koostumukset puhdistavat, hoitavat ja hellivät eri hiustyyppejä parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikille hiustyypeille on kehitetty täydellisesti niille sopivat hiustuotteet, jotka tekevät pieniä ihmeitä jokaisella käyttökerralla.

Muotoilu- & viimeistelytuotteet

Four Reasons Professional -muotoilutuotteilla on helppo luoda tasokkaita, kestäviä hiustyylejä ja kampauksia. Hiusalan ammattilaisten vaativiin tarpeisiin kehitetyt koostumukset toimivat loistavasti niin päivittäisessä muotoilussa kuin juh¬lakampauksissa. Yhdistelemällä tuotteita voit luoda juuri sinun hiustesi parhaita ominaisuuksia korostavan tyylin – jokaiseen hiustyyppiin ja kampaukseen löytyy sopiva tuote. Nosta muotoilusi uudelle tasolle!

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi
Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit