Inspiraatio

Tee-se-itse! 3 + 3 helppoa ja nopeaa kampausta viikonlopun menoihin

24.2.2020, Mira

Tulossa ihana ilta ystävien kesken, juhlat tai kuumat treffit – mikä olisi parempaa, kuin etkot parhaan ystävän kanssa kilistelyn ja kampausten parissa? Kurkkaa alta vinkit helppoihin kampauksiin, joista ainakin yhden osaatte varmasti tehdä toisillenne ilman ammattilaisen apua.

helpot-kampaukset-tutorial

Valitsimme kampausten tekijöiksi Four Reasons -perheestämme kolme amatööriä, joilla kenelläkään ei ole kampaajan koulutusta – voimme siis taata, että nämä kampaukset onnistuvat jokaiselta! Katso alta ohjeet leikkisiin lettikampauksiin ja tyylikkäisiin nutturoihin, kutsu kaveri kylään ja laita kammaten.

(Kukitettu) kuplaletti

kuplaletti-mohikaani
 1. Sido hiukset puoliponnarille – toimii muuten sellaisenaankin kivana kampauksena, jos aikaa tai taitoja on rajallisesti!
 2. Ota seuraava osio hiuksia korvan kohdalta ja tee uusi poninhäntä äsken tekemäsi alapuolelle. Sido ylempään poninhäntään ylimääräinen kuminauha n. 5 cm päähän.
 3. Kiinnitä ylin poninhäntä alempaan poninhäntään kuminauhalla äsken sitomasi ylimääräisen kuminauhan kohdalta.
 4. Tee vielä yksi poninhäntä alimmista hiuksista. Toista kohta 3.
 5. Pöyhi ”kuplia” sormin, jotta saat kampaukseen näyttävyyttä. Ihana kuplaletti on valmis!
 6. Lisää halutessasi tuoreita kukkia tunnelmaa tuomaan.

Kalanruotoletti (kiemuralla)

kalanruotoletti-nuttura
 1. Sido hiukset ponnarille niskaan ja jaa ne kahteen osaan. Vinkki: Kampaus toimii kivasti myös ylempänä, joten halutessasi tee ponnari päälaelle!
 2. Aloita kalanruotoletin tekeminen ottamalla ohut osio hiuksia poninhännän vasemman puoliskon takapuolelta, nosta osio muiden hiusten yli ja yhdistä poninhännän oikeaan puoliskoon. Tee sitten sama toisinpäin.
 3. Jatka vuorotellen vaihetta 2, kunnes letti on valmis. Ota siis hiusosio vasemmalta ja siirrä se yläkautta letin oikeaan puoliskoon – ja toisinpäin.
 4. Voit halutessasi jättää kampauksen rennosti vain letiksi. Levitä lettiä hieman käsillä vetäen, jotta saat lopputuloksesta rennomman.
 5. Jos tahdot nutturakampauksen, kieritä letti sykerölle ja kiinnitä paikalleen pinneillä.
 6. Lisäämällä luomukseesi tuoreita kukkia saat aikaan kampauksen, joka sopii hienompaankin juhlapäivään!

(Rennot) hollantilaiset letit

hollantilaiset-letit-nuttura
 1. Tee hiuksiin keskijakaus ja suihkuta tyveen Four Reasons Professional Body Boost -volyymisuihketta antamaan rakennetta ja tuuheutta.
 2. Letitä hiukset käänteisille ranskanleteille, eli hollantilaisille – ota käsiisi kolme osiota, ja siirrä vuorotellen oikean- ja vasemmanpuoleinen osio keskimmäisen ali vastakkaiselle puolelle. Ota jokaisen osion välissä mukaan hiukan lisää hiusta. Kyseessä siis ranskanletti väärin päin!
 3. Suihkuta hiuksiin Four Reasons Professional Finishing Spray -hiuslakkaa ja levitä lettejä sormin, jotta saat lopputuloksesta rennon rouhean.
 4. Jos tahdot rennomman ja arkisemman lettikampauksen, voit laskea lakkapullon ja kamman. Letit ovat nyt valmiit!
 5. Halutessasi suloisen lettinutturan, kiinnitä lettien päät pinneillä vastakkaisen letin alle.
 6. Viimeistele lettikampaus halutessasi kauniilla kukilla.
3.8 16 arviota
Kerro mielipiteesi

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit