Tuotetieto

New name, who dis? Katso, onko Original-sarjan suosikkituotteellasi uusi nimi!

16.12.2020, Four Reasons Original

Ah, uusi upea tyylini tuo mukanaan entistä paremmat koostumukset, ekologisemmat pakkaukset ja täysin vegaaniset ainesosat. Myös osa nimistä muuttuu, mutta muilta osin kaikki Original-tuotteet säilyvät ennallaan. Voit siis luottaa siihen, että suosikkituotteesi on yhä se sama, johon silloin joskus rakastuit.

Katso videolta, kuinka vanhat tutut Four Reasons Original -tuotteet vaihtuvat uusiin.

Mikä kaikki muuttuu?

Mikä kaikki sitten muuttuu, kun pakkaukseni vaihtuvat uusiin, herkullisen värisiin pulloihin ja purkkeihin? Kaikki uudet tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakattu kierrätettävään, biopohjaiseen sokeriruokomuoviin. Jokainen shampoista ja hoitoaineista on valmistettu Suomessa tehtaallamme, joka käyttää vain täysin uusiutuvaa energiaa.

Koska haluan tehdä hiuspäivistäsi yhä parempia ja huolettomampia, koostumusteni tehoaineiden määrää on jopa viisinkertaistettu.

Jotta saat helposti selville, muuttuuko myös suosikkituotteesi nimi, listasin muutokset tähän. Jos et löydä lemppariasi listalta, sen nimi on sama kuin ennenkin!

Tuotteet, joiden nimi muuttuu:

Scalp Care Shampoo (ennen Healing Shampoo)
Strong Hairspray (ennen Shaper)
Super Strong Hairspray (ennen Super Shaper)
Smooth & Shine Serum (ennen Argan Beauty Serum)
Volume Powder (ennen Duster)
Styling Hairpray (ennen Dry Shaper)
Strong Styling Hairpray (ennen Dry Super Shaper)
Freeze & Shine Hairspray (ennen Freezer)
Root Booster (ennen Volume Booster)
Styling Mist (ennen Crystal Styling Mist)
Fiber Wax (ennen Spider)
Matte Paste (ennen Hard Wax)

Täysin uudet ihanuudet:

Silver Conditioner
Dry Shampoo

Nimimuutosten tavoitteena on tehdä tuotteen valinnasta helpompaa. Mitä olet mieltä, kertooko ”Strong Hairspray” hiuslakan ominaisuuksista enemmän kuin vanha nimi ”Shaper”? Niin ajattelinkin.

💜: Original

Four Reasons Original

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.