Inspiraatio

Maanläheisen sävyn mausteeksi ihanat pastellivivahteet

9.1.2019, Marika

Maanläheisten sävyjen mausteeksi sopii hienostuneet pastellivivahteet. Pastellisävyt sopivat myös vaaleiden hiusten viimeistelyyn, kun halutaan antaa lopputulokselle kevyt, pastellinen vivahde.

KC Color Luxima Pure Pastels -sävyillä voit luoda moderneja ja trendikkäitä pastellisia vivahteita sekä saada samalla Luximalle ominaisen, huikean kiillon ja kuulakkaan värjäystuloksen. Kaikkia sävyjä voi joko käyttää yksistään, laveerata Clear-sävyn kanssa haluamaansa intensiteettiin tai sekoittaa muiden sävyjen joukkoon.

Vinkki vaaleiden hiusten luonnolliseen sävyttämiseen

”Vaaleiden hiusten värjäys luonnollisemmaksi toteutettiin raidoittamalla hiukset ensiksi KC Color Velvety sävyillä 7.1, 7.2 ja 7.3. Pesupaikalla vaaleat kohdat sävytettiin Luxima Earth Tones -sävyillä Nutmeg (8–10.77) ja Biscuit (8–10.33).”

Värjäys ja resepti: Vaaleiden hiusten spesialisti ja KC Team -kouluttaja Elisa Cavén.

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi

Marika

Oma-aloitteinen "jalat maassa" -tyyppi, joka on päältä tyyni ja sisältä sähäkkä. Katu-uskottava digi- ja someguru, jolla on huumorintaju kohdallaan! Marika on rock! // "Feet on the ground" persona and calm on the outside, she is actually packed with spunk! A digital and social media guru with a great sense of humor. Marika is pure rock’n’roll.

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit