Tapahtumat

Kevään ensimmäinen livekeikka: Four Reasons <3 Vesala

20.4.2021, Mira

Jos jotain on tämän vuoden aikana ollut ikävä, niin livemusiikkia ja keikkatunnelmaa! Tai meillä ainakin on, emmekä malttaisi odottaa perjantaihin. Kevään ensimmäinen livekeikka Vesalan Instagram-tilillä perjantaina klo 20, teemana 🌸 kevätjuhla 🌸. Be there or be square!

Olemme pitäneet huolta Paula Vesalan hiuksista jo vuosia. Kunniatehtävä, tiedetään – onhan kyseessä yksi Suomen tunnetuimmista artisteista. Tällä hetkellä Vesalan hiuksiin taikojansa tekee Four Reasons -kouluttaja Roosa Mononen. Vallitsevan erikoistilanteen keskellä päätimme lyödä Vesalan kanssa hynttyyt yhteen ja ilahduttaa ilmaisella Instagram-livekeikalla!

Vesalan sanoin:
“Kiitos niin paljon @fourreasons tulevasta perjantaikonsertista 🙏🏻 Se on siis mahtavaa meille kaikille! Ja mikä parasta, saan arpoa illan mittaan teille näitä mun lempituotteita joita oon käyttänyt itse jo ööö yli 10 vuotta!”

Ole siis puhelimen äärellä perjantaina 23.4. klo 20, avaa Instagram ja ota seurantaan @vesalaofficial. Keikkapaikkana Vesalan Instagram-tili ja mukana koko Vesala-orkesteri.  Pue parhaat päälle tai nauti verkkareissa ainutlaatuisesta perjantai-illasta kotisohvalta käsin. Tällä keikalla ei kukaan ole näköesteenä tielläsi! Livekeikan aikana on myös mahdollisuus voittaa Four Reasons Original -tuotteita! 😉

Kuka muka malttaa odottaa!? 

Odotellessa suosittelemme kuitenkin seuraavaa rutiinia:

1. Täytä hiustuotevarastot. Älä unohda Kolmen kimppa -kampanjaa: kaikki Four Reasons -tuotteet nyt ota 3 maksa 2!

2. Fiilistele ja inspiroidu. Laittautumistunnelmaan johdattavat ihanat, ysäriltä tutut kampaukset. Katso tutoriaalit!

3. Eikö ysäri nappaa? Juhlavampaan fiilikseen suosittelemme helppoja DIY-juhlakampauksia.

4. Virittäydy keikkatunnelmaan. Avaa Spotifysta Vesalan parhaat ja anna jalkojen viedä omien lemppareidesi tahtiin!

5. Vietä hemmotteleva spa-hetki. Kuori ja rasvaa iho, helli hiuksia tehohoidolla. Suosikkimme: Color Mask.

6. Pukeudu kevätjuhlaan. Mitä ikinä kevätjuhla-asu sinulle tarkoittakaan, pukeudu siihen ja nauti – kevätkeikka alkakoon!

 

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!