Salon 4Reasons Salomonkatu 12, Helsinki
Katso tuotesuosituksemme
Kampaamo 4Reasons sijaitsee Helsingin sydämessä, Kampin kattojen yllä. Tiimillemme tärkeintä on, että Sinä nouset tuolista iloiten uusista hiuksistasi! Meiltä onnistuu niin trendikkäät värjäykset ja leikkaukset, mutta myös tai klassisemmat tyylit kaiken ikäisille asiakkaille. Käytämme kotimaisia Four Reasons -tuotteita, joista löydämme sinulle yhdessä myös sopivimman kotihoitotuotteet pitämään yllä uutta sävyä tai lookia. Lämpimästi tervetuloa! :)

Osaamisalueet

Afrohiukset Curly girl -metodi Harmaiden peitto Kampaukset

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää