Bellino Oy Hietalahdenkatu 10, Helsinki
Katso tuotesuosituksemme
Hei! Kiitos, kun tulit verkkokauppaan. Tässä sinun oma -20% alennuskoodi verkkokauppaan 1796665831 Tule jatkossakin tämän linkin kautta, kiitos.❤️ Bellino Oy on Hietalahdenkadun 30-vuotinen, vankkumaton peruskivi. Tarjan rakkaus asiakaspalveluun ja hiustenlaittoon sekä laaja asiakaspiiri on pitkäaikaisen yrittämisen parhain palkinto. Sirin ammattitaitoa on hiustenhoidon ohella maskeeraus. Kampaajan ammattiosaamiseen on helppo luottaa. Bellinossa on lämmin ja rauhallinen ilmapiiri. Tervetuloa!

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Permanentit Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Vaaleiden hiusten värjäykset

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää