Inspiraatio Tuotetieto

Hiusten sävytys kotona kannattaa: ylläpidä hiusväriäsi sävyttävällä shampoolla ja hoitoaineella!

14.10.2021, Meri

Miksi hiusväri ei millään pysy hiuksissa? Tämä on se ikuisuuskysymys, jota mekin aika ajoin pohdimme kuumeisesti suortuviamme sukien. Paraskin hiusväri haalistuu lopulta sinniteltyään tarpeeksi pitkään erilaisten shampoiden ja lämpötyökalujen armoilla. Kuten kaikki parhaat asiat elämässä, myös hiusvärin ylläpitäminen vaatii töitä. Hiusten sävytys ja hiusvärin ylläpito kotona on onneksi kuitenkin helppoa, ja sen voi tehdä omassa kylpyhuoneessa. Katso videot Four Reasons Color Maskeilla tehdyistä muodonmuutoksista ja kokeile hoitavia hiussävytteitä omiin hiuksiisi!

Joskus hiusten värjäämisen väli saattaa venyä hyvinkin pitkäksi, koska let’s be honest, elämässä on tärkeämpiäkin asioita kuin juurikasvun peittäminen parin viikon välein. Juurikasvua tai ei, hiusten ei kuitenkaan tarvitse näyttää haalistuneilta tai väsyneiltä, vaan niiden väriä voi ylläpitää kotikonstein. Four Reasons Color Mask -tuotteilla onnistuu paitsi hiusten sävytys vaaleasta ruskeaksi, voit käyttää niitä myös oman sävysi ylläpitämiseen ja hillittyihin muutoksiin.

Levitä sävyttävä Four Reasons Color Mask hiuksiisi tavallisen hoitoaineen tai sampoon sijaan aina kun haluat, ja raikasta hiusväriäsi kampaamokäyntien välillä. Color Mask Toning Treatment -tehohoito sävyttää, vahvistaa ja ravitsee hiuksiasi kasvipohjaisten proteiinien ja aminohappojen avulla tehden hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Color Mask Shampoo puolestaan puhdistaa hiuksia hellävaraisesti sävyttäen niitä samalla tehokkaasti. Sävyttävä shampoo on erinomainen valinta, kun kaipaat intensiivistä tulosta. Kokeile myös voimakkaasti sävyttäviä Color Mask Intense -suoravärejä, jotka toimivat erinomaisesti esimerkiksi hiustesi shokkivärin ylläpitämiseen.

Koska tiedämme, että voi olla vaikea arvioida, miltä sävyte tulee näyttämään omassa päässä, kokosimme sinulle 5 videota, joista näet miltä eri sävyiset Color Mask -tuotteet näyttävät erilaisissa hiuksissa. Muistathan, että värjäämättömien hiusten sävytys on yleensä vaikeampaa kuin käsiteltyjen hiusten sävyn ylläpito. Voit joissain tapauksissa kuitenkin saada hillitymmän lopputuloksen myös luonnontilassa oleviin hiuksiisi. Kokeilemallahan se selviää!

Tee sävytesti ja saat selville oman Color Mask -sävysi!

 

Ruusukultaa hiuksissaan – Ruusukultainen, sävyttävä shampoo piristää vaaleita hiuksia

Ruusukulta pitää pintansa trendisävynä vuodesta toiseen, keväästä syksyyn. Ruusukultaiset hiukset saat aikaan Four Reasons Color Mask Rose Gold -shampoolla ja -tehohoidolla. Kun hiuksesi on vaalennettu kampaajalla, ja kaipaat helppoa ja väliaikaista vaihtelua värjäyskertojen välissä, kokeile tätä. Sekoita halutessasi joukkoon vähän Rose-sävyä ja saat aikaan hieman vaaleanpunaisemman tuloksen.

 

Täyteläinen mahonki – Sävyttävä hoitoaine ja shampoo tuovat ruskeisiin hiuksiisi uutta hehkua

Ruskeiden hiusten sävyttäminen on helppoa, ja siinä voi harvoin mennä pieleen! Tummassa hiuksessa sävyn epätasaisuudesta ei ole jälkeäkään, ja oman värin kylmyyttä tai lämpimyyttä voi säädellä helposti sekoittamalla eri Color Mask -sävyjä keskenään. Toning Treatment Mahogany -sävyttävä hoitoaine tuo upean mahonkisen sävyn tummiin hiuksiisi.

Jos ruskea hiusvärisi alkaa punertaa kampaamokäyntien välissä, kokeile esimerkiksi Toning Treatmentia sävyssä Coffee taittamaan pois punaisuutta ja lämpöisyyttä. Laita sekaan hieman pronssisen vivahteen antavaa Bronzea ja saat väriin moniulotteista hehkua. Katso videolta, miten nopeasti ja helposti ruskeat hiukset saavat uuden, terveen hehkun!

 

Samppanja-unelma – Vaaleaa beigeä sävyttävällä hoitoaineella

Saako olla purkillinen samppanjaa? Kyllä kiitos! Samppanjainen Color Mask Toning Treatment Champagne -tehohoito tuo uutta twistiä vaalennettuihin hiuksiin. Tiedämme, kuinka helppoa on kyllästyä omiin hiuksiin, ja nopea muutos tuo toivottua vaihtelua arjen keskelle. Samppanjainen sävy tuo hienovaraisen vivahteen vaaleisiin hiuksiin, ja tulos haalistuu kauniisti ajan kuluessa, mikäli sitä ei ylläpidä säännöllisesti. Kun astelet ensi kerran kampaajan ovesta sisään, sävy onkin jo muisto vain ja voit taas aloittaa puhtaalta pöydältä!

 

Kaunista kuparinhohtoa – Intensiivisesti sävyttävä hoitoaine raikastaa kutrisi

Copper? I’d rather look like her! Kuparisen punertava sävy raikastaa räväkästi kuukausia sitten vaalennetut hiukset, jotka ovat ehkä alkaneet jo hieman kellertää. Kuparisella Color Mask Copper sävyllä saat aikaan intensiivisen tuloksen, jota ei uskoisi pelkällä sävytteellä aikaansaaduksi! Jos toiveenasi on pelkkä kuparinen hohto esimerkiksi tumman ruskeisiin hiuksiin, kokeile sekoittaa Copper-sävyä esimerkiksi sävyihin Coffee tai Chocolate. Jos taas haaveilet punertavasta kuparin sävystä, valitse Red Copper.

 

Suloinen suklaa – Suklaista syvyyttä hiuksiisi sävyttävällä hoitoaineella ja shampoolla

Tämä suklainen sävyte on sinulle, joka et saa tarpeeksesi suklaasta! Color Mask Shampoo ja Toning Treatment -tehohoito sävyssä Chocolate hoitavat hiuksiasi palauttaen niihin kampaajalta saadun kiillon sekä korostavat lämpimän ruskeaa sävyäsi. Tämä sävy on erinomainen nimenomaan ylläpitämään ruskeaa sävyä sekä pitämään sen intensiivisenä seuraavaan värjäyskertaan asti.

 

Ruusuilla tanssimista – Suloisen vaaleanpunaiset hiukset helposti sävyttävällä shampoolla

Color Mask Toning Shampoo Rose on suloisen vaaleanpunainen, sävyttävä shampoo, jonka avulla luot vaaleisiin hiuksiisi piristystä esimerkiksi dip dye -tekniikalla. Levitä shampoota vain hiusten latvoihin, ja sinun ei tarvitse sitoutua koko pään sävytykseen! Levitä vielä hiuksiisi tavallisen hoitoaineen sijasta Color Mask Toning Treatment Pearl -tehohoitoainetta ja saat ruusuisen vaaleanpunaisen sävyn lisäksi kauniin helmiäisen hohdon hiuksiisi. Toning Treatment Pearl on täydellinen valinta vaaleille hiuksille; saat sen avulla hiuksiisi hienovaraista hohtoa ja ehkäiset hiusten kellastumista.

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.