Inspiraatio Yhteistyö

Four Reasons ❤️ Tinze

16.10.2020, Monna

Rumpujen pärinää ja tähtisadetta! Viime viikolla julkistimme yhteistyön artisti Saara Aallon kanssa, ja nyt on tullut aika toivottaa tervetulleeksi Four Reasons -perheen uusin tulokas. Tervetuloa ilopilleri ja juuri uuden kappaleen ”BaeBae” yhdessä Jannika B:n & YAYO:n kanssa julkaissut tanssija-artisti Tia-Maria Sokka, eli Tinze.

Tältä mimmiltä ei pilkettä silmäkulmasta puutu, ja on todella mahtavaa saada lisää positiivista energiaa joukkoomme. Pyysimme Tinzeä valitsemaan tammikuussa uudistuvan Four Reasons Original -sarjan lausahduksista omaan suuhunsa sopivimman, ja hän päätyi seuraavaan: ”SOMEONE: You can’t. ME: Doing it twice and taking pics”. ”Mulle tämä lausahdus tarkoittaa sitä, että näkee itsensä Boss Ladyna ja osaa nauraa itselleen – ja pystyy näin näyttämään epäilijöilleen, että epäilkää rauhassa”, Tinze nauraa. ”Haluan kannustaa jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä kaikkien ihanien outouksiemme kera. Tykkään siitä, että Four Reasons tunnetaan myös rohkeana oman tiensä kulkijana.” Sittenhän meitä on tässä veneessä kaksi.

Rohkeuden lisäksi Tinze nostaa esille myös toisen tärkeän, sydäntänsä lähellä olevan asian, nimittäin vastuullisuuden. ”Mulle vastuulliset pakkaukset ja esimerkiksi vegaaniset hiustenhoitotuotteet ovat osa arkea, ja myös tämä kulkee käsikädessä Four Reasonsin arvojen kanssa.” Emme voisi olla enempää samaa mieltä. Mahtavaa, että olet meidän matkassamme mukana!

Tinzen hiustenlaitosta vastaa taitava Four Reasons -kampaaja Jasmin Hurskainen. Muutosten tuulet näkyvät myös Tinzen uusissa hiuksissa, jotka pätkäistiin upeaan Long Bob -mittaan.


Uudistuva Four Reasons Original -sarja on myynnissä tammikuussa 2021.

Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!