Weightless Volume

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Tuuheuttava shampoo

Antaa volyymia ja ilmavuutta hernepeptidien avulla tehden samalla hiuksista silkinpehmeät ja hyvin kosteutetut. Tuloksena puhtaat, tuuheat ja kiiltävät hiukset!

16,90 €

Kyllä kiitos!

Weightless Volume

Kun hiuksesi ovat hennot ja latteat tai kaipaat hiustyyliisi extravolyymia ja -ilmavuutta, valitse tuuheuttava Four Reasons Professional Weightless Volume. Nämä tuotteet sopivat erityisesti hiuksille, jotka kaipaavat uutta nostetta ja pehmeyttä ilman tuuheuttaville tuotteille tuttua pörröisyyttä lisäävää efektiä.

Tuuheuttava shampoo ja hoitoaine hennoille hiuksille

Sarjan shampoo ja hoitoaine puhdistavat ja hoitavat hiuksia jättäen samalla jälkeensä pöyheää tuuheutta ja ilmavan tunteen. Weightless Volume Shampoo tekee hiuksista puhtaat, silkinpehmeät, hyvin kosteutetut ja sileät. Weightless Volume Conditioner selvittää ja kosteuttaa hiuksia jättäen ne pehmeiksi ja kauniin kiiltäviksi.

Four Reasons Professional Weightless Volume -tuotesarja on parhaista raaka-aineista luotu ammattilaistason tuotesarja. Hiuksia kosteuttavat ja tuuheuttavat tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävästä materiaalista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Tuuheutta ja ilmavuutta
#2 Kiiltoa
#3 Kosteutta
#4 Pehmeyttä
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 välinettä itseltäsi näyttämiseen