Damage Control

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Damage Control

Vaurioita korjaava hoitoaine selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä. Papaija-, rohtosammakonputki- ja irisuute hoitavat ja hemmottelevat rasittuneita hiuksia!

16,90 €

Kyllä kiitos!

Damage Control

Kun hiuksesi ovat kemiallisten käsittelyiden, kuten vaalennusten rasittamat, katkeilevat ja tuntuvat haurailta ja elottomilta, valitse vaurioituneille hiuksille suunniteltu Professional Damage Control -shampoo ja hoitoaine. Papaija-, rohtosammakonputki- ja iirisuute hoitavat hiuksiasi hellävaraisesti ja tehokkaasti. Damage Control Shampoo rakennepaikkaa ja vahvistaa käsiteltyä hiusta jättäen jälkeensä kosteutta ja joustavuutta. Damage Control hoitoaine selvittää ja helpottaa hiusten käsittelyä latistamatta niitä.

Four Reasons Professional Damage Control -shampoo ja hoitoaine vaurioituneille hiuksille ovat parhaista raaka-aineista luotuja ammattilaistason hiustuotteita. Vaurioita tehokkaasti korjaavat tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävistä materiaaleista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Terveet hiukset
#2 Vaurioiden korjausta
#3 Vahvuutta
#4 Pehmeyttä
Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 2 välinettä itseltäsi näyttämiseen